Hirsirakentaminen A:sta Ö:hön

Hirsirakentaminen on erilaisista vaiheista rakentuva jatkumo. Kun otat yhteyttä Pohjois-Karjalan Puu Oy:hyn, varmistat hankkeesi onnistumisen.
Sähköposti- tai puhelintiedustelun vastaanottamisen jälkeen teemme yhteisen toimintasuunnitelman asiakkaan kanssa. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet, joiden mukaan jokaiselle toimitetaan mieleinen kehikko. Hoidamme puutavaraosat, puutavaran myynnin ja puun kuivauksen sekä rakentamispalvelut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mitä höylä- tai lamellihirrestä voi tehdä?

Valmistamme höylä- tai lamellihirrestä monipuolisia rakennuksia, kuten omakotitaloja, kesähuviloita, piharakennuksia ja saunoja. Tarjoamamme hirsivahvuudet vaihtelevat 45 - 240 mm:iin. 


Käytämme työssämme laadukkaita, kestäviä ja kaikenlaiseen käyttöön soveltuvia materiaaleja. Hyvä toimivuus varmistetaan osaavalla suunnittelulla ja ammattitaidolla tehdyllä toteutuksella. Hirsirakentaminen on sijoitus tulevaisuuteen.

Omakotitalot

Hirsi on perinteitä kunnioittava valinta. Tämän päivän hirsikoteja ei kuitenkaan voida leimata vanhanaikaisiksi. Tarjolla olevat ratkaisut ovat moderneja, selkeälinjaisia ja ne sopivat niin kaupunkiin kuin maalle.

Vapaa-ajan asunnot

Hirsimökit ja hirsihuvilat ovat tunnelmallisia vapaa-ajan viettokohteita. Haaveesta tulee helposti totta, kun rakennuspaikka ja rakentamistapa huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa. Asiakkaan toiveet huomioon ottamalla saadaan luotua persoonallisia, korkea laatuisia ratkaisuja.


Saunat ja muut piharakennukset

Hirrestä valmistetut piharakennukset ja saunat valmistuvat nopeasti. Saatavilla on useita, rakennusympäristöön täydellisesti sopivia malleja.

Ekologinen valinta

Hirren ekologinen hiilijalanjälki hakee vertaistaan, sillä sen sivutuotteena syntyvästä hakkeesta ja purusta muunnetaan arvokasta bioenergiaa.

Hirsirakennukset auttavat myös säästämään energiakuluissa. Hirsiseinä varastoi itseensä lämpöä auringon säteilystä ja vastaavasti säilyttää viileyttä öisin, vähentäen täten rakennuksen lämmitys- ja viilennystarvetta. Lisäksi kestävä ja hengittävä seinärakenne edistää sisäilman optimaalista lämpö- ja kosteustasapainoa.

Kuvagalleria – Tutustu kättemme jälkeen

Jokainen kohde on omanlaisensa. Yksilöllisen suunnittelun vuoksi emme juuri tarjoa kiinteää vakiomallistoa, mutta olet lämpimästi tervetullut kurkistamaan toteuttamiimme kohteisiin kuvagalleriassamme.